Wat is jouw ideale dieet?

Afvallen is ongekend populair, en dat zal de aankomende jaren zo blijven. Hoewel dit als iets positiefs klinkt, is dat het natuurlijk niet. De reden waarom steeds meer mensen op dieet willen is omdat het aantal personen met overgewicht elk jaar blijft toenemen.

Dit is een zorgwekkende ontwikkeling waar veel aandacht voor nodig is. Veel mensen zijn daarom opzoek naar allerlei manieren van afvallen, sporten, meer bewegen maar ook het volgens van een dieet is een veelgebruikte methode om gewicht te verliezen.

Hoe weet je welk dieet bij je past?

Tegenwoordig zijn er te veel diëten om uit te kiezen. Dat je niet weet welke je moet volgen is heel normaal. Meestal wordt een dieet gekozen op basis van advies van vrienden. Deze hebben bijvoorbeeld met veel succes een bepaald dieet zoals het ziekenhuis, een eiwitdieet het carr, of Dr Frank dieet gevolgd. En raden dat jou nu ook aan.

Toch hoeft dit niet te werken. Jij bent immers anders, en hebt weer andere behoeften en oorzaken van overgewicht. Omdat een dieet meestal enkele nadelen heeft, is het verstandig om meteen een goed dieet te kiezen. Je wilt tenslotte niet 3 verschillende diëten geprobeerd hebben om pas bij het 4e dieet resultaat te boeken.